Gestart in 1999 en sinds 2001 gevestigd op het industrieterrein Kruiswijk in Anna Paulowna. Draaide het in het begin vooral om machinebesturingen (paneelbouw en software), tegenwoordig leveren wij een totaal pakket aan werkzaamheden inclusief het ontwerpen en bouwen van uw (speciaal)machine.

Of het nu gaat om een nieuwe machinebesturing, een aanpassing aan een bestaande machine of het ontwikkelen van een nieuwe machine voor een product dat u wilt gaan produceren. Bij A. Hagoort Besturingstechniek bent u al meer dan tien jaar aan het juiste en vertrouwde adres. Met een team van technische specialisten verzorgen wij ontwerp, engineering en realisatie van uw installatie, besturing of machine. Zelfs als u alleen nog maar een idee heeft, maar nog geen oplossing hoe dit te produceren, kunt u bij ons terecht. Met een ruime expertise op productontwikkeling kunnen wij u helpen uw idee gerealiseerd te krijgen.

Een aantal voorbeelden van wat wij zoal maken: verpakkingsmachines, montage automaten, besturingen voor gemalen, hotmelt en koudlijm toepassingen, speciaal machinebouw, geautomatiseerd intern transport, procesautomatisering, sorteerinstallaties, etc. Kastenbouw en machinebouw doen wij in eigen werkplaats. In zowel staal als RVS (levensmiddelen). Kortom: geen probleem zo vreemd of we verzinnen er een oplossing voor.

Voor klanten verzorgen wij een compleet project of een deel ervan. Compleet met installatie en in bedrijf stellen in binnen- en buitenland. Wij zijn flexibel en in staat op korte termijn (tijdelijke) oplossingen te realiseren. Onze klanten weten dat wij een goede nazorg leveren: zij willen een perfect draaiende installatie. Wilt ook u een perfect draaiende machine, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen graag uw ideeën onder de loep.