‘Omron Solution Partner’ is een groep engineeringbedrijven dat samenwerkt met Omron om de producten van Omron aan te vullen met oplossingen die voldoen aan de vraag binnen elke branche.

Als geselecteerde groep partners fungeren ze als gekwalificeerde leverancier van oplossingen die de normen van Omron op het gebied van servicekwaliteit, bedrijfsethiek en samenleving naleven.

Omron Solution Partners kunnen oplossingen leveren op verschillende gebieden; flexibele productie, data-integratie, procesoptimalisatie, kwaliteitscontrole, intra-logistiek en veiligheidsservices. De partners leveren Omron-technologieën op maat; iAutomation, Vision, vaste en collaboratieve robots en de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie of mobiele robots.

Voordelen van de Omron Solution Partner

  • Een netwerk van experts dat betrouwbaarheid, nauwe samenwerking en persoonlijke service garandeert.
  • De beste oplossingskwaliteit conform de belangrijkste normen.
  • Alleen specialisten voor een snelle, duurzame implementatie met de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Een netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in geïntegreerde, intelligente en interactieve automatiseringsoplossingen.
  • Efficiëntie van productiviteitsniveaus: lage installatiekosten, eenvoudig onderhoud, maximale verbetering van investeringen, bewaking van de belangrijkste productieparameters en vermindering van machine-uitvaltijd.
  • Aftersales-services van de beste kwaliteit, inclusief toepassingstraining, onderhoud, technische assistentie en reparatieservices.
  • Een internationaal netwerk van gespecialiseerde partners in de automotive-markt, farmaceutica, voedingsmiddelen en dranken en cosmetica.

Meer informatie: https://industrial.omron.nl/nl/solutions/systemintegrators/solutionpartners.